به گزارش خودروکار، دومین خودروساز ژاپن از لحاظ تعداد فروش، شرکت هوندا است و قرار است از ابتدای ماه آوریل (12 فروردین) تاکاهیرو هاچیگو Takahiro Hachigo، مدیر عامل این شرکت جای خود را به توشیهیرو میبه Toshihiro Mibe رئیس آر آند دی این شرکت بدهد.
میبه 59 ساله، که از سال 2019 رئیس واحد تحقیق و توسعه شده، از سال 1987 به هوندا پیوسته و هاچیگو را در اصلاحات ساختاری این شرکت در توسعه موتور و کسب و کار قوای محرکه همراهی کرده است.
میبه هم در یک کنفرانس خبری با تأکید بر نیاز شدید هوندا به دگردیسی بزرگ با سرعت زیاد گفته بود: «ما چاره ای نداریم جز آن که از نگاه های بیرون سازمانی بهره مند شویم و حتی به اتحاد احتمالی فکر کنیم و بدون تردید تصمیم بگیریم.»
منظور وی از این دگردیسی حضور غول هایی مثل تسلا، اَپل و آمازون در عرصه رقابت در خودروهای تمام برقی است و منظور او از تصمیم های بدون تردید، این است که تا دیر نشده، تغییرات بنیادی لازم در هوندا اتفاق بیفتد تا در رقابت در دنیای خودروهای تمام برقی، جا نماند.
هاچیگو هم در این کنفرانس خبری گفته است که «به آینده چشم دوخته و این که هوندا باید در چه جهتی حرکت کند» و دلیل انتخاب میبه را تخصص وی در فناوری های مرتبط با محیط زیست و انرژی و اهتمام وی به تغییرات بنیادی برشمرده است.
البته هاچیگو به عنوانی عضوی از اعضای هیئت مدیره هوندا باقی می ماند فقط مدیر عاملی را به میبه می سپارد.
هوندا از دیرباز به تولید موتورهای احتراق داخلی (درون سوز) با مصرف سوخت بهینه معروف و شناخته شده است اما از ماه اوت سال 2020 اولین خودروی تمام باتری خود را به تولید انبوه رساند.
در برنامه های بلندمدت هوندا، تولید خودروهای هیبریدی قابل شارژ با پریز و خودروهای هیدروژنی (با پیل های سوختی) تا سال 2030 بیش از دو سوم محصولات را تشکیل خواهد داد.
با این حال هوندا در عرصه برقی سازی خودروها، از قافله رقبا عقب تر است. به گفته ی تاکاکی ناکانیشی Takaki Nakanishi مدیر عامل مؤسسه تحقیقاتی ناکانیشی «با تغییر مدیر عاملی به میبه، شخصی که در فناوری های برقی شدن وسایل نقلیه سابقه درخشانی دارد و نقش مهمی در مذاکرات با خودروسازان جهانی ایفا کرده است، فرصت خوبی است که هوندا برقی سازی خود را شتاب ببخشد.»
هاچیگو، در طول 6 سالی که مدیر عامل هوندا بوده، با ترکیب برخی از عملیات در تولید خودرو با تولید موتورسکیلت، فرآیند توسعه خودرو را ساده تر کرده است. همچنین از مهمترین دستاوردهای وی کاهش هزینه با ساده سازی خط تولید مدل هوندا و ادغام کارخانه های داخلی و خارجی بوده است. هاچیکو همچنین شراکت با جنرال موتورز آمریکا برای تولید خودروهای برقی و خودران ها را بسط داده است.
برای تمرکز روی فناوری ها با آلایندگی صفر، هوندا اعلام کرده است که دیگر در تأمین موتورهای خودروها در مسابقات فرمول یک قهرمانی فیا در پایان فصل 2021 مشارکت نخواهد داشت.
منبع:سایپانیوز
انتهای پیام/